site sağ üst köşeye bayrak ekle 12 Yıllık Esaret – 12 Years a Slave 2013 / TÜRKÇE DUBLAJ -TEK PART - HD FİLM İZLE - TEK PART - FİLM İNDİR
Ne mutlu TÜRK"üm diyene. !!

12 Yıllık Esaret – 12 Years a Slave 2013 / TÜRKÇE DUBLAJ -TEK PART


2 Yıllık Esaret - 12 Years a Slave 2013 Film, hayatta kalma ve özgürlük mücadelesi veren bir adamın inanılmaz gerçek hikayesini anlatıyor. 1841’lerin New York’un da özgür bir insan olarak yaşamını sürdüren Afrika asıllı bir Amerika Birleşik Devletleri vatandaşının (Solomon Northup) hayatının alt üst olmasını( Louisana eyaletine kaçırılarak köle olarak geçirdiği oniki korkunç yılı) konu alıyor. New Yorklu özgür bir siyah adam olan Solomon Northup, kaçırılmış ve köle olarak satılmıştır. Acımasızlıkla (Michael Fassbender tarafından canlandırılan kötü kalpli köle sahibi) ve beklenmedik nezaketlerle karşılaşan Solomon, sadece hayatta kalmak için değil, aynı zamanda erdemini korumak için de mücadele verir.

Not :Film hemen açılmaz 2 DK İçinde açılmaktadır . Donmadan izlemek için film açıldıktan sonra durdurup 1 dk sonra tekrar açarsanız sorunsuz izleyebilirsiniz. SAYGILAR HAKAN.
Emeğe saygınız olsun beğenin >>> :

Yorum Gönder