site sağ üst köşeye bayrak ekle Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü Türkçe Dublaj izle-Tek Parça - HD FİLM İZLE - TEK PART - FİLM İNDİR
Ne mutlu TÜRK"üm diyene. !!

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü Türkçe Dublaj izle-Tek Parça


Yüzüklerin efendisi serisinin son filmi olan Kralın Dönüşü artık her şeyin sona ulaştığı ve iyinin galip geldiği bir konu içermektedir. Frodo Bagins yüzüğü gözün altındaki yanar dağdan içeri atmaya gitmekte ve gandalf ise tüm insanlar, elfler ve cüceler ile birlikte karanlık dünyadan gelen yaratıklar ile savaşa başlamıştır. Ucu bucağı görünmeyen bir orduya karşı tüm yenidünya ordusu savaşmaya ve dünyalarını kötülüğün hâkimiyetine kaptırmamak için ellerinden geleni yapmaya çalışmaktadırlar. Aynı zamanda ise tek umutlarının Frodo Bagins olduğunu da bilen bu insanlar için savaşın sonu pek de iç açıcı olmamakla beraber fazla direnecek güçleri de kalmamıştır. Havadan siyah ejderhaların çığlık sesleri ile de saldırıya uğrayan insanların imdadına şahinler yetişecek ve onları kurtaracaktır.

Not :Film hemen açılmaz 2 DK İçinde açılmaktadır . Donmadan izlemek için film açıldıktan sonra durdurup 1 dk sonra tekrar açarsanız sorunsuz izleyebilirsiniz. SAYGILAR HAKAN.



Emeğe saygınız olsun beğenin >>> :

Yorum Gönder